26 Şubat 2020 Çarşamba

Opencart Nedir?



Çağımızın yükselen mesleklerinden biri olan, geleneksel yapıları dijital platforma taşıdığımız ya da sadece ticaret amacıyla kullandığımız e ticaretin yönetilmesine imkan sağlayan açık kaynak kod sistemine sahip Php yazılım dili yardımıyla oluşturulmuş MySQL veri tabanlı servistir Opencart.  Opencart gönüllü geliştiriciler ve kendi bünyesinde bulunan yazılımcılar tarafından yeni eklentiler oluşturulmaktadır.

İnternet üzerinden iş yapmanın getirmiş olduğu birtakım maliyetler zincirleri nedeniyle bu süreç sanılandan daha zor bir iş haline dönüşebiliyor.  Kurulan web sitede, panel, güvenlik önlemleri, profesyonel tasarım ve yardım gibi bir düzine iş takibi gerektiren işlemlerdir. Tüm bu zorlukların üstesinden gelmek isteyen kullanıcılar geliştirilebilir alt yapısı, birçok tema ve hazır eklentiye sahip olma imkanı ve pratik panel yapısı nedeniyle Opencart’ı kullanmayı tercih edebiliyor.

Opencart Avantajları Nelerdir?

2020 yılı irtibariyle dünya çapındaki bir çok e –ticaretin web sitelerinin yarısından fazlası Opencart açık kaynak kod servisi ile hazırlanmıştır. Opencart panel yönetimi için herhangi bir kod bilgisi, web master olma zorunluluğu yoktur. Opencart avantajları nedeniyle bugün bir çok kişi tarafından ilk tercih olarak kullanılıyor.

Bu avantajlar:
·         Pratik kullanımı, kolay anlaşılabilirliği ile e – ticaret sitenizi ve ödeme seçeneklerini yönetebilirsiniz.
·         Sanal pos ve anlaşmalı bankaların ödeme entegrasyonu servislerini kullanabilirsiniz.
·         E- ticaret sitenizde sınırsız sayıda tema kullanabilirsiniz
·         XLM uyumlu Penta, Arena gibi birçok servisi sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
·         E- ticaret sitenize sınırsız ürün, hizmet ve bölüm oluşturabilirsiniz.
·         Birçok dünya dillerini destekleyen alt yapısıyla e ticaret sitenize farklı dil uyumluluğu oluşturabilir, evrensel bir yayın ağına bağlanabilirsiniz.
·         E ticaret sitelerinin güvenlik açısından alınması gereken ilk önlem olan SSL ve PCI servislerini uyumlu ektentiler olarak kullanabilirsiniz.
·         Sosyal medyalar için güncellenmiş eklenti paketleri ile dilediğiniz sitede reklamınız, ürün veya hizmet pazarlamasını kolayca yapabilme imkanı tanır.
·         Opencart 6000’den fazla ücretsiz eklenti paketleri ile birçok açık kaynak kod sistemine göre çok daha basit ve hızlı ara yüzlü e ticaret sitesi alt yapıdır. Opencart’ın tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak sunması nedeniyle uzun süre daha tercih edilecek gibi görünüyor.

1 yorum:

  1. As stated by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 19 kilos less than us.

    (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "what"...

    CLICK on this link to reveal if this easy test can help you decipher your true weight loss possibility

    YanıtlaSil